Bentinck's thuismenu

Bestel uw Bentinck Thuismenu! Chef Frank Bakkenes heeft een heerlijk 3 of 4 gangen menu samengesteld, waarbij de meeste voorbereidingen al zijn gedaan. Met slechts een paar minuten in de keuken heeft u restaurantkwaliteit op tafel.

Bentinck's Thuismenu

Iedere vrij- en zaterdag af te halen, in zowel Amerongen (restaurant Bentinck) als Driebergen (Buitenplaats Sparrendaal).

Stel zelf uw menu samen

Omdat we begrijpen dat u soms geen zin heeft om uitgebreid te dineren, maar wel zin hebt in lekker eten, bieden we de mogelijkheid enkel een voorgerecht, hoofdgerecht en/of dessert te bestellen. Op deze manier stelt u zelf uw menu samen, zo uitgebreid als u wenst!

* De gerechten zijn hetzelfde als in het 3-gangen thuismenu

Lockdown Love

We pakken dit jaar groots uit met Valentijn! Dus verras je geliefde juist in deze tijd met een geweldig 4 of 5-gangen diner. Maak het nog feestelijker met een mooie bubbel, en vier de liefde.

Winterse wandeling? Wij staan voor u klaar!

Elke zaterdag en zondag staan wij op vooraan op het kasteel terrein met onze stand. Dus bent u van plan te gaan wandelen in de prachtige omgeving van Amerongen, kom dan zeker langs voor dat heerlijke kopje koffie, Glühwein of een andere lekkernij.  

We staan van 11:00 tot 16:00 voor u klaar!

Zien we u dit weekend?