Dineren op (nog) een unieke locatie

Restaurant Bentinck opent gedurende de zomer een tweede restaurant in Driebergen! En niet zomaar een locatie, maar u dineert in het prachtige landhuis op Buitenplaats Sparrendaal. Een eigentijds pop-up restaurant op een bijzondere locatie waar op topniveau wordt gekookt.

De keukenbrigade kookt, onder leiding van chef-kok Frank Bakkenes, met hoogwaardige en dagverse ingrediënten. We serveren wat de seizoenen en de Utrechtse heuvelrug te bieden hebben. Elke dag streven we naar perfectie in kwaliteit. Net als bij restaurant Bentinck in Amerongen gaan regionaal, smaakvol en duurzaam hand in hand.

Pure smaken en lokale producten

Geniet van bijzondere gerechten met pure smaken en lokale producten in een unieke omgeving. Het landhuis van Buitenplaats Sparrendaal was in de 17e eeuw het zomeronderkomen van de burgemeester van Utrecht. Het landhuis is met zorg gerestaureerd en met smaak ingericht door een combinatie te maken van de historische omgeving en hedendaags design.

Diner

Van donderdag t/m zondag geniet u bij pop-up Bentinck van hoogwaardige culinaire gerechten.
We serveren gedurende de avond een 5 gangen diner. Uiteraard met bijpassende wijnen of een non-alcoholisch arrangement.

Wijnkaart

De wijnkaart is uiteraard samengesteld door onze sommelier Jan-Jaap Altenburg. De nadruk ligt op unieke en verrassende wijnen en aandacht voor onze eigen wijncultuur. Hollands Glorie.

Prachtige ambiance

Geniet tijdens uw avond uit van de ongedwongen sfeer, oprechte gastvrijheid, de karakteristieke muurschilderingen, prachtige uitzichten en bij mooi weer van een prachtige plekje in de aangelegde parktuin gelegen achter het landhuis.

Locatie

Pop-up restaurant Bentinck bevindt zich aan de Hoofdstraat 89 in Driebergen-Rijsenburg.

Op de naastgelegen parkeerplaats kunt u gratis parkeren.

Navigatie parkeerplaats Buitenplaats Sparrendaal:
Bosstraat
3971 XA Driebergen-Rijsenburg