Private dining

Voor gezelschappen tot twintig personen hebben wij een bijzondere lunch- en dinermogelijkheid. Restaurant Bentinck biedt namelijk ook private dining mogelijkheden. Er zijn twee bijzondere ruimtes waar u terecht kunt met gezelschappen van 6 tot 20 personen.

Chef’s Table

Neem samen met uw gezelschap plaats aan onze spectaculaire Chef’s Table op de vide van restaurant Bentinck. Deze unieke private dining ruimte is aan de keukenzijde over de gehele lengte voorzien van een glazen wand van plafond tot vloer. Zo neemt u letterlijk een kijkje in de keuken en ziet u de keukenbrigade aan het werk.

Wijnkamer

In de wijnkamer, de voormalige zadelkamer van Kasteel Amerongen, wordt u omringd door talloze bijzondere wijnen. Een prachtige, intieme en unieke private dining ruimte voor een lunch of diner of bijvoorbeeld een wijnproeverij.

Onze mogelijkheden

Bent op zoek naar een bijzondere private dining ruimte in de omgeving Utrecht? Neem gerust contact met ons op. Graag bespreken we samen met u onze mogelijkheden en onze mogelijkheden op culinair gebied.
U kunt ons bereiken via 0343 20 60 02.