Velddiner op Landgoed Zuylestein

Samen met de stichting GoedVolk mogen wij de 3e editie van het Velddiner Utrechtse Heuvelrug organiseren! Dit jaar verzorgen wij de culinaire invulling van dit initiatief. Op landgoed Zuylestein in Leersum vindt het velddiner plaatst in het eerste weekend van juni. In de prachtige moestuin worden tenten geplaatst waar wij een 3 gangen menu zullen serveren. Dat belooft een unieke lunch of diner te worden!

Het initiatief
Steeds meer mensen zijn zich bewust van ons voedselsysteem. De stichting GoedVolk vindt het belangrijk dat mensen op de Utrechtse Heuvelrug steeds meer de weg ’terugvinden’ naar vers, gezond en lokaal voedsel. Een van de manieren om hieraan bij te dragen is een jaarlijks terugkerend diner, rond de oogsttijd.

Programma
Drie dagen genieten van de seizoensproducten die de Utrechtse Heuvelrug te bieden heeft!

Vrijdagavond 2 juni | Business diner
Nodig je zakelijke relaties uit voor dit unieke event en geniet van een 3 gangen menu. Er zal een boeiende spreker zijn die de avond zal verrijken.

Kosten: € 125,00 per persoon (all-in). Voor het business diner geldt een minimale afname van 6 stoelen. Eén tafel biedt plaats aan 12 mensen. We zorgen er natuurlijk voor dat je met jouw gasten bij elkaar kunt zitten. 

Zaterdagavond 3 juni | Diner
Kom alleen, met je partner, familieleden of met vrienden. Het diner is een aanschuifdiner waardoor je makkelijk nieuwe mensen leert kennen en dat onder het genot van een heerlijk 3 gangen menu.

Kosten per persoon: € 65,00 (all-in).

Zondag 4 juni | Lunch
Kom met hele gezin genieten van een 3 gangen lunch in de moestuin. Speciaal voor de kinderen is er een aangepast menu en een programma samengesteld.

Kosten per persoon: € 65,00 (all-in)
Voor kinderen tot 13 jaar: € 25,00

Gast aan tafel
Wij willen dat iedereen kan aanschuiven bij het Velddiner. Als stichting heeft GoedVolk geen winstoogmerk en hanteren wij een kostprijs voor deze belevenis. We weten dat dit voor sommige mensen toch buiten hun budget is. Daarom kun je ook dit jaar bijdragen aan een plek voor een anonieme gast aan tafel. Je vindt dit terug in het reserveringsformulier. Vanzelfsprekend maken we niet bekend wie heeft gegeven of ontvangen.