Dagverse hoogwaardige ingrediënten

Bij Bentinck putten we volop uit wat de Utrechtse Heuvelrug en het seizoen ons te bieden hebben. Chef Tommy Janssen en zijn team koken met dagverse hoogwaardige ingrediënten die op ambachtelijke wijze in eigen keuken bereid worden.

Vlees, vis, gevogelte, wild en groente worden zo bereid dat ze hun smaak behouden en herkenbaar zijn op het bord. Bij Bentinck geniet u van eerlijk eten op topniveau.

Bentinck is ook beleving, bijvoorbeeld door de onderscheidende presentatie van de gerechten, de informatie die u aan tafel krijgt over de producten en de kleine tafelbereidingen waarmee we regelmatig verrassen. Bij Bentinck gaan regionaal, gezond, smaakvol, duurzaam en betaalbaar hand in hand.

Diner

Onze chefs koken graag 4, 5, 6 of 7 gerechten voor u! Zo combineren ze een unieke smaakbeleving en mooie menuopbouw.

Tevens serveren wij enkele signatuurgerechten, die deels ook gebaseerd zijn op de oude huishoudboekjes van Kasteel Amerongen.

Tip! Op woensdag, donderdag, vrijdag & zondag serveren wij tevens een 3-gangen keuzemenu.

Lunch

Bentinck is vanaf 11.00 uur open voor koffie & lunch. Voor de lunch kunt u een keuze maken tussen ons 3 of 4 gangen lunchmenu of een selectie kleine gerechten van het seizoen.

Wijnen

De wijnkaart van Restaurant Bentinck behelst ca. 120 referenties uit alle windstreken. De nadruk ligt naast een uitstekende vertegenwoordiging van de klassieke en nieuwe wereldgebieden op unieke en verrassende wijnen uit landen als Uruguay en Azerbeidzjan. Tot slot is er ruim aandacht voor wijnen uit onze eigen wijncultuur! Hollands Glorie!

High Tea

De Bentinck High Tea is een lichte maaltijd met een selectie verfijnde zoete en hartige gerechtjes, waarbij de fijnste theesoorten gedronken worden.

We serveren de High Tea tea alleen op reservering vanaf 13.30 uur, de laatst mogelijke aanvangstijd is 15.00 uur.

Kinderen

Ook jonge gasten zijn welkom bij Bentinck. Wij hebben een kinderkaart voor lunch en diner, maar natuurlijk is het altijd mogelijk om even in de keuken te kijken en te overleggen met onze koks welk lekker en gezond gerecht we voor de kinderen kunnen bereiden.