Dagverse hoogwaardige ingrediënten

Bij Bentinck putten we volop uit wat de Utrechtse Heuvelrug en het seizoen ons te bieden hebben. Chef Tommy Janssen en zijn team koken met dagverse hoogwaardige ingrediënten die op ambachtelijke wijze in eigen keuken bereid worden.

Vlees, vis, gevogelte, wild en groente worden zo bereid dat ze hun smaak behouden en herkenbaar zijn op het bord. Bij Bentinck geniet u van eerlijk eten op topniveau.

Bentinck is ook beleving, bijvoorbeeld door de onderscheidende presentatie van de gerechten, de informatie die u aan tafel krijgt over de producten en de kleine tafelbereidingen waarmee we regelmatig verrassen. Bij Bentinck gaan regionaal, gezond, smaakvol, duurzaam en betaalbaar hand in hand.

Diner

Onze chefs koken graag 4, 5, 6 of 7 gerechten voor u! Zo combineren ze een unieke smaakbeleving en mooie menuopbouw.

Tevens serveren wij enkele signatuurgerechten, die deels ook gebaseerd zijn op de oude huishoudboekjes van Kasteel Amerongen.

Tip! Op woensdag, donderdag & vrijdag serveren wij tevens een 3-gangen keuzemenu.

Lunch

Bentinck is vanaf 11.00 uur open voor koffie. Voor de lunch kunt u van 12.00 uur tot 15.00 bij ons terecht en op zondag tot 17.00 uur. Kies voor ons 3, 4 of 5-gangen lunchmenu of een selectie kleine gerechten van het seizoen, die naar wens zijn te combineren met enkele bites of side dishes.

Wijnen

De wijnkaart van Restaurant Bentinck behelst ca. 120 referenties uit alle windstreken. De nadruk ligt naast een uitstekende vertegenwoordiging van de klassieke en nieuwe wereldgebieden op unieke en verrassende wijnen uit landen als Uruguay en Azerbeidzjan. Tot slot is er ruim aandacht voor wijnen uit onze eigen wijncultuur! Hollands Glorie!

Kerst

1e en 2e Kerstdag zijn wij geopend voor lunch en diner.
Geniet met familie en vrienden van een culinaire 4 gangen kerstlunch of het 7 gangen kerstdiner.

We kijken we ernaar uit om u culinair te verrassen!

Business Lunch

Combineer het zakelijke met het aangename! De prachtige locatie van ons restaurant, de fijne ambiance, de gastvrijheid en de heerlijke lunchgerechten zijn de ideale setting voor een zakelijke bespreking.

We serveren de Business Lunch van di t/m vr.:
2 gangen & koffie 32,50 p.p.
3 gangen & koffie 39,50 p.p

Reserveer o.v.v. Business lunch