Dagverse hoogwaardige ingrediënten

Bij Bentinck putten we volop uit wat de Utrechtse Heuvelrug en het seizoen ons te bieden hebben. Onze kaart wisselt dan ook met de seizoenen mee. Chef Frank Bakkenes en zijn team koken met dagverse hoogwaardige ingrediënten die op ambachtelijke wijze in eigen keuken bereid worden.

Vlees, vis, gevogelte, wild en groente worden zo bereid dat ze hun smaak behouden en herkenbaar zijn op het bord. Bij Bentinck geniet u van eerlijk eten op topniveau.

Restaurant Bentinck is ook beleving, bijvoorbeeld door de onderscheidende presentatie van de gerechten, de informatie die u aan tafel krijgt over de producten en de kleine tafelbereidingen waarmee we regelmatig verrassen. Bij Bentinck gaan regionaal, gezond, smaakvol, duurzaam en betaalbaar hand in hand.

Lunch

Bentinck is vanaf 12.00 uur open voor koffie. Voor de lunch kunt u tot 16.00 uur bij ons terecht. Kies voor ons 2, 3, 4-gangen lunchmenu of een selectie kleine gerechten van het seizoen, die naar wens zijn te combineren met enkele bites of side dishes.

Diner

Onze chefs koken graag 3, 4, of 5 gerechten voor u! Zo combineren ze een unieke smaakbeleving en mooie menuopbouw.

Tevens serveren wij enkele signatuurgerechten, die deels ook gebaseerd zijn op de oude huishoudboekjes van Kasteel Amerongen.

Wijnen

Onze wijnkaart is met zorg samengesteld, waarbij we de focus hebben gelegd op hoogwaardige, pure smaken.

In het wijn arrangement speelt Nederlandse wijn altijd een rol! We zijn dan ook betrokken bij het maken van onze eigen Nederlandse wijnen die we graag combineren met de gerechten.