Dagverse hoogwaardige ingrediënten

Bij Bentinck putten we volop uit wat de Utrechtse Heuvelrug en het seizoen ons te bieden hebben. Onze kaart wisselt dan ook met de seizoenen mee. Chef Frank Bakkenes en zijn team koken met dagverse hoogwaardige ingrediënten die op ambachtelijke wijze in eigen keuken bereid worden.

Vlees, vis, gevogelte, wild en groente worden zo bereid dat ze hun smaak behouden en herkenbaar zijn op het bord. Bij Bentinck geniet u van eerlijk eten op topniveau.

Restaurant Bentinck is ook beleving, bijvoorbeeld door de onderscheidende presentatie van de gerechten, de informatie die u aan tafel krijgt over de producten en de kleine tafelbereidingen waarmee we regelmatig verrassen. Bij Bentinck gaan regionaal, gezond, smaakvol, duurzaam en betaalbaar hand in hand.

Diner

Onze chefs koken graag 4, 5 of 6 gerechten voor u! Zo combineren ze een unieke smaakbeleving en mooie menuopbouw.

Tevens serveren wij enkele signatuurgerechten, die deels ook gebaseerd zijn op de oude huishoudboekjes van Kasteel Amerongen.

Tip: op woensdag, donderdag en zondag serveren wij tevens een 3 gangen menu.

Lunch

Bentinck is vanaf 11.00 uur open voor koffie. Voor de lunch kunt u van 12.00 uur tot 15.00 bij ons terecht. Kies voor ons 2, 3, 4 of 5 -gangen lunchmenu of een selectie kleine gerechten van het seizoen, die naar wens zijn te combineren met enkele bites of side dishes.

Wijnen

De wijnkaart van Restaurant Bentinck behelst meer dan 200 referenties uit alle windstreken. De nadruk ligt naast een uitstekende vertegenwoordiging van de klassieke en nieuwe wereldgebieden op unieke en verrassende wijnen uit landen als Uruguay en Azerbeidzjan. Tot slot is er ruim aandacht voor wijnen uit onze eigen wijncultuur! Hollands Glorie!