Vier kerst met Bentinck

De kerstdagen komen er weer aan! Een tijd van samenzijn met vrienden en familie én natuurlijk lekker eten en drinken. Onze Buitenplaats en het restaurant toveren we om in winterse sferen en we kijken ernaar uit u culinair te verrassen. Op Eerste Kerstdag verwelkomen we u graag in ons restaurant en ook dit jaar kunt u weer thuis genieten van een kerstdiner op niveau.

Bentinck at Home Kerstdiner

Brengt u de kerstdagen het liefst thuis door met vrienden en familie? Met Bentinck at Home tovert u in een handomdraai een feestelijk 4 of 5 gangen menu op tafel. Onze keukenbrigade bereidt het thuisdiner geheel voor en met de korte instructies van de chef geniet u zonder enige moeite van een heerlijk kerstdiner.

Kerstdiner

We serveren op Eerste Kerstdag een feestelijk 7 gangen diner. Kingfish, tarbot en hert vindt u onder andere op het kerstmenu van onze chef. Pure, warme smaken, hoogwaardige ingrediënten op een verrassende manier bereid.

Kerstlunch

Een middag culinair genieten in een sfeervolle en feestelijke ambiance? We serveren op Eerste Kerstdag een uitgebreid 4 gangen kerstdiner. En uiteraard selecteert onze sommelier bijzondere bijpassende wijnen die de kerstlunch compleet maken.