Vier Kerst met Bentinck

Kerst is de gezelligste tijd van het jaar. Betoverend kaarslicht, samenzijn met familie en vrienden én natuurlijk lekker eten en drinken. Op en top genieten met de kerstdagen? Geniet de kerstdagen thuis met Bentinck at Home of we verwelkomen u graag voor lunch of diner op Eerste Kerstdag in ons restaurant.

Bentinck at Home Kerstdiner

Brengt u de kerstdagen thuis door met vrienden en familie? Met Bentinck at Home tovert u in een handomdraai, en zonder stress, een feestelijk 4 of 5 gangen menu op tafel op restaurantniveau!

Hoe werkt het kerstdiner voor thuis?

Deze Kerst hoeft u niet de hele dag in de keuken te staan want wij bereiden het thuismenu geheel voor. U ontvangt alle ingrediënten handig verpakt en u bereidt elk gerecht in slechts enkele minuten. We delen korte video's waarin chef-kok Frank Bakkenes uitleg geeft, zodat u in een handomdraai van onze heerlijke gerechten geniet.

Vragen?

Uw thuis kerstdiner al besteld, maar heeft toch nog u een vraag of wilt u een wijziging doorgeven? Of wilt u een bestelling plaatsen, maar heeft u een allergie of een andere vraag? Neem gerust contact op met Thuisuiteten.nl via 030-2270639.

Kerstlunch & kerstdiner

In ons restaurant serveren we op Eerste Kerstdag een feestelijke 4 gangen kerstlunch en een culinair 6 gangen kerstdiner. Onze Buitenplaats biedt een sprookjesachtig decor en het restaurant is uiteraard helemaal in winterse sferen. We kijken we ernaar uit om u culinair te verrassen!