Contact & Route

Culinair genieten op een bijzondere locatie

Restaurant Bentinck is gelegen op het prachtige landgoed Buitenplaats Amerongen tegenover Kasteel Amerongen. In de monumentale stallen ontvangen we u graag voor lunch of diner, maar u bent ook van harte welkom voor een kopje koffie of een borrel. In de zomer geniet u op ons terras van het unieke uitzicht op het kasteel.

Contact en route naar Restaurant Bentinck

Where moments become memories

Restaurant Bentinck
Openingstijden

U bent van harte welkom voor een kop koffie, lunch, borrel en diner van:
woensdag t/m zondag vanaf 12.00 uur.

Op maandag en dinsdag zijn wij gesloten.

 

Parkeren

De auto kunt u gratis parkeren tegenover de buitenplaats, waar het restaurant zich bevindt. Vanaf het toegangshek loopt u, over de brug, richting het kasteel en links ziet u restaurant Bentinck.

Het is helaas niet toegestaan om uw hond mee te nemen, omdat Bentinck op een historische locatie gevestigd is.

Overnachten in Amerongen?

Na een heerlijke avond culinair genieten, is het extra fijn als u niet terug naar huis hoeft te rijden. In het pittoreske Amerongen zijn diverse overnachtingsmogelijkheden. Wij hebben de beste B&B’s voor u geselecteerd.

Overnachtingsmogelijkheden
Voorzieningen voor mindervaliden

Restaurant Bentinck is rolstoelvriendelijk en voorzien van een rolstoeltoegankelijke toiletruimte op de begane grond. Onze private dining ruimte Chef’s table op de eerste verdieping is alleen bereikbaar per trap.

De afstand vanaf de parking is ongeveer 200 meter. Heeft u assistentie nodig om Bentinck te bereiken dan zijn we u graag van dienst.