19 juni 2021

Bentinck zoekt Maître | Win een diner voor 2!

Welkom bij Bentinck! Een unieke plek. 50 jaar geleden stonden in de stallen namelijk de paarden nog! Nu is het een toegankelijk maar hoogstaand restaurant. Wil jij hier (bijna) iedere dag zijn, omdat je mooi eten, heerlijke wijnen, een geweldige historische omgeving en hoogstaande service super belangrijk vindt?

Dan is dit je kans. We zijn voor Bentinck namelijk op zoek naar een leidinggevende. Noem het een maître, een restaurantmanager. In ieder geval een ondernemende leider die samen met Ilona, Maud, Marlies, Louise, Joel en de dames en heren in de keuken er alles aan gaat doen om het succes van Bentinck nog groter te maken.

Onze nieuwe maître heeft kennis van wijn, kaas én van het runnen van een gastronomisch restaurant. Dat gaat er soms uitdagend aan toe! We ontvangen per dag tot 150 gasten voor een lunch of diner en doen geen concessies aan kwaliteit. Dit maakt dat je stevig in je schoenen moet staan. Je de leiding pakt als dat nodig is, en zorgt er met je team voor dat je aan het eind van de dag kan vieren dat je het geweldig hebt gedaan.

Dat team trouwens, tussen de bedrijven door coach je die, en laat je ze groeien in hun functie. Dat vinden we in ons bedrijf namelijk heel erg belangrijk.

Ben jij deze dame of heer, stuur een bericht naar Peter-Paul Swijnenburg

MAAR: Denk jij dat je deze persoon kent? Zorg dan dat hij of zij dat bericht stuurt! Lukt het.. en wordt diegene onze nieuwe manager, dan trakteren wij jou in ieder geval op een volledig verzorgde avond in het restaurant. Natuurlijk onder leiding van de nieuwe maître van Restaurant Bentinck.

We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Meer info:  Zie hier de volledige vacature!