10 februari 2022

Ilona 5 jaar in dienst!

Ilona serveert al 5 jaar de heerlijkste dranken en gerechten bij Restaurant Bentinck!

Deze maand is Ilona vijf jaar bij ons in dienst, nu als eerste medewerker bediening. Wat maakt het voor Ilona nou zo leuk om bij restaurant Bentinck te werken, waar komt zij iedere dag haar bed voor uit en hoe gaat zij ook tevreden ‘s avonds het bed weer in? Wij vroegen het haar.

“Waarom ik al 5 jaar met plezier werk bij restaurant Bentinck? Simpel. Ik mag iedere keer weer op een unieke locatie werken, met de mooiste producten en een enorm gezellig team. Gezelligheid staat bij mij voorop en dat zie ik terug in mijn werk, zowel onder de collega’s als bij het contact met de gasten. Daarnaast blijft het bedrijf zich altijd innoveren, zijn we altijd op zoek naar frisse inzichten van nieuwe mensen met verschillende vacatures en staan we altijd weer voor nieuwe uitdagingen. Dat houdt het natuurlijk ook spannend.

Ilona werkt zelf al geruime tijd in de horeca en is daar naar eigen zeggen ook begonnen voor de gezelligheid, de sociale kant ervan en het nauwe contact dat ze heeft met collega’s. Ilona: “Ik kwam voorheen uit de daghoreca en heb ook erg getwijfeld of ik weer de avonden wilde werken. Ik heb nu ook een kindje, dus dat maakte de keuze wel wat moeilijker. Maar toch zou ik tegen een ieder zeggen die de horeca in wilt ‘Niet twijfelen, gewoon doen’. Dat maakte voor mij ook de beslissing om het gewoon te doen. En ik heb daar tot op heden geen spijt van gehad”.

En waar Ilona het al die vijf jaar bij Bentinck voor doet? “Voor de tevreden gasten en collega’s. Als de gasten met een glimlach naar huis gaan en wij als team een mooie prestatie hebben neergezet, dan ga ik tevreden naar huis. De gasten staan voorop, maar wij als team moeten en kunnen natuurlijk ook tevreden zijn!’ Wat het voor Ilona ook gemakkelijker maakt tijdens haar dienst is haar kopje cappuccino, iedere dag stipt om 15.00. Ilona: “Als het weer 15.00u is, dan hoor ik mijn collega’s alweer roepen dat het cappuccino tijd is. Dat is echt een tik van mij, net als dat ik standaard tussen 16.00u en 17.00u mijn lollige uurtje heb. Dan doe ik even gek en kunnen we met zijn allen even hard lachen en dan gaan we weer vol goede zin de avond tegemoet!”

Restaurant Bentinck is gevestigd op Buitenplaats Amerongen, met zicht op Kasteel Amerongen. “Een prachtige omgeving met veel uitdagingen, in positieve zin. Een aanrader om te komen werken!”

Wil jij ook net als Ilona jouw start maken van de eerste vijf jaar bij Bentinck, bekijk dan eens onze vacatures! Zo zijn wij op zoek naar twee medewerkers bediening, een zelfstandig werkend kok en nieuwe leerlingen voor restaurant Bentinck. En wie weet heb jij over vijf jaar ook jouw eigen blog op onze website.