04 januari 2021

Bentinck’s Thuismenu

Culinair genieten? Dat kan ook thuis! Wij verwennen u graag met ons 3 of 4 gangen thuismenu. De chef en zijn team bereiden de gerechten helemaal voor u voor en u hoeft slechts enkele minuten in de keuken te staan om een heerlijk diner te serveren. Maak er een klein feestje van en geniet samen van een diner voor twee of met het hele gezin. En uiteraard bieden we, om u optimaal te laten genieten, elk weekend een ander menu.

U kunt op vrijdag & zaterdag bij restaurant Bentinck (Amerongen) en op Buitenplaats Sparrendaal (Driebergen) terecht voor Bentinck’s Thuismenu

Bestel hier

Bentinck’s Thuismenu 26 &  27 Februari |  Bentinck´s Classics

4-Gangen 

Zeebaars – passievrucht- koriander- pandan- radijs

***

Tom ka khai- gebrande paksoi- kippen dijen- krokante kip

***

USA steak- runder merg – pommes fondant – bospeen- sjalot

***

Mandarijn- macadamia- gele curry – likeur 43

 

4 gangen 45,00
3 gangen 37,50 (excl. 2e gang)

Het thuismenu is inclusief brood, boter en een heerlijke amuse. Hiernaast kunt u bijpassende wijnen, een selectie kazen van Bourgondisch lifestyle, een aperitief en zoetigheden voor bij de koffie bestellen.

Hoe werkt het?

Onze keukenbrigade bereidt het 3 of 4 gangen menu geheel voor. U ontvangt alle ingrediënten handig verpakt en we delen korte video’s met u waarin we uitleg geven, zodat u in een handomdraai van onze heerlijke gerechten geniet. Het menu kan eventueel ook een dag later genuttigd worden.

  • Plaats uw bestelling online hier via onze webshop.
  • Plaatst u een bestelling voor vrijdag? Dan kunt u tot vrijdagochtend 10:00 uur bestellen.
  • Plaatst u een bestelling voor zaterdag? Dan kunt u tot zaterdagochtend 10:00 uur bestellen.
  • Wilt u na 10:00 uur voor dezelfde dag nog een bestelling plaatsen? Neem gerust telefonisch contact met op ons of dit nog mogelijk is.
  • Heeft u dieetwensen? U kunt dit in het opmerkingenveld aangeven bij het plaatsen van uw bestelling.
  • Uiteraard nemen wij alle regels strikt in acht, zodat u zeker weet dat alles op een veilig manier gebeurd.

Afhalen en bezorgen
U kunt uw bestelling op de dag zelf ophalen in restaurant Bentinck in Amerongen tussen 16:00 en 18:00 uur en op Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen tussen 16.30 en 18.00 uur.
De auto kunt u parkeren op de bijgelegen parkeerplaats.

In de regio (Doorn, Leersum, Amerongen, Driebergen, Veenendaal, Elst en Rhenen) kunt u Bentinck’s Thuismenu ook laten bezorgen voor een meerprijs van 7,50. We bezorgen tussen 16:00 en 18:00 uur bij u thuis.