Bak het broodje af voor 6 minuten zodat het lekker krokant wordt.
Vul een pan met 2 a 3 liter water en breng deze aan de kook.
Pak 1 plakje krokantje zuurdesem en hierop een beetje van de bieslook mayonaise.
Leg vervolgens de chorizo van garnalen hierop en dan weer een beetje van de bieslook mayonaise.
Leg dan het tweede krokantje zuurdesem op de bieslook mayonaise.
Maak het af met een druppeltje bieslook mayonaise en bieslook strookjes op de top.
Voorgerecht
Leg de plakken tonijn op het bord.
Zet hiernaast stippen met de zwarte sesam crème en de bonito gel.
Hiertussen leg je de witte rettich en de red meat radijs plakjes.
Leg daarna de daikon plantjes er overheen.
Schenk de vinaigrette erbij.
Tussengerecht
Doe de tortellini in de pan met kokend water en laat deze 5 minuten warm worden.
Breng de bouillon aan de kook in een andere pan.
Haal na 5 minuten de tortellini uit het water en doe ze in een kommetje.
Leg over de tortellini de bundelzwam paddenstoelen.
Giet bouillon over de tortellini.
Strooi al laatste het kruidenmengsel over het gerecht.
Tussengerecht 2
Leg het zakje met de snoekbaars, het spuitzakje en het tweeluik met groenten in de pan met warm water en laat deze 5 minuten warm worden.
Haal na 5 minuten het tweeluik met groente en het spuitzakje uit de pan water en snij deze open.
Zet met het spuitzakje stippen op het bord.
Leg tussen deze stippen de gepofte cherrytomaat en de gnocchi.
Strooi daarna de rauwe venkel hierover.
Pak de snoekbaars uit de pan en snij het zakje open.
Pak de paling en leg deze op de snoekbaars en neem het stukje lak van de paling mee.
Leg de vis op het bord en giet daar de paling bouillon bij.
Hoofdgerecht
Leg het drieluik met groente, de spuitzak met pastinaak crème en hertsukade met jus in het water en breng het aan de kook. Laat dit voor 5 minuten warm worden
Haal na 5 minuten de hertsukade uit de pan, snij deze open en doe de hertsukade in een andere pan.
Breng dit goed aan de kook, zodat de jus kan inkoken en een laagje kan vormen om de hertsukade.
Pak de drieluik groente uit de pan en maak deze open.
Leg de pommes op het bord, hierbij de rondjes pastinaak en voeg dan stippen pastinaak crème toe.
Leg hiertegen de wortelen en de hazelnoten.
Pak het stuk hertsukade uit de pan en strooi over het vlees de uien crunch en de bieslook.
Leg het stuk vlees op het bord en giet de rest van de jus erbij.
Dessert
Leg op het tartelette met chocolade mouse de compote van ananas
Leg daarop de mousse van tonkaboon
Zet daarbij stippen met de passiegel en de karamel cremeux.
Strooi dan de crumble en de gouden chocolade parels hierover heen.
Leg de takjes erbij.
Zet als laatste de schotsen ertegenaan om het helemaal dicht te bouwen.