Naar Swijnenburg
+31 (0)343 20 60 02
info@restaurantbentinck.nl
Restaurant Bentinck
Menu’s
Blog
Contact & route
11 april 2022
Bentinck’s Thuismenu | Instructies menu
Amuse
Verwarm de oven voor op 180 graden (hetelucht) voor het brood.
Vul een pan met 2 à 3 liter water en breng deze aan de kook (voor het tussen- en hoofdgerecht).
Maak het bakje met de bulgur salade open.
Maak het spuitzakje met de rode curry mayonaise open en doe deze op de bulgur salade.
Doe hier het Parmezaan krokantje op
Voorgerecht
Zet de zeebaars vanaf het bakje op een bord.
Leg hier de plakjes komkommer op.
Maak het spuitzakje met hangop open en zet hiermee stippen op de zeebaars.
Steek vervolgens de zeekraal, bieslook en daikon erin.
Voeg het pandan krokant toe aan het midden.
Om het af te maken strooit u de vinaigrette van dashi en bieslook over het geheel heen.
Tussengerecht
Doe de vacuümzak met tortelloni en de bouillon in de pan met water en laat dit 5 min warm worden.
Na 5 minuten kan de tortolloni eruit, deze kunt u in een kommetje doen.
Doe hier de cherrytomaatjes op.
Strooi de pijnboompitjes en gefrituurde basilicum over de tortelloni.
Voeg de bouillon toe.
Hoofdgerecht
Het drieluik met groente, de crème en de parelhoen doet u in de pan met water en laat u 5 minuten warm worden.
Na 5 minuten doet u de parelhoen in een ander pannetje.
Deze maakt u goed warm zodat de jus nog even goed kan inkoken en het vlees nog extra warm kan worden.
Haal ook het drieluik met groente uit het water en haal alles uit de verpakking.
Leg de polenta op het bord.
Maak vervolgens stippen met de crème van bospeen.
Leg tegen het geheel de bospeen aan en doe de courgette eroverheen.
Daarna legt u de parelhoen op het bord en voeg er nog wat jus aan toe.
Nagerecht
Het tartelette met mango-witte chocolade mouse legt u op het midden van het bord.
Hierop doet u de compote van mango. En de verse framboos.
Maak vervolgens het spuitzakje met de gel van framboos open en zet hier stippen mee op én om de tartelette.
Leg de merengue hier tegenaan en strooi de crumble over het geheel heen.
Leg de mouse van kokos erbij.
Eet smakelijk!
Alle berichten
check-zwart
email-menu
email
logo-bentinck-wit
logo-bentinck-zwart
buitenplaats-sparrendaal-footer
buitenplaats-amerongen-footer
buitenplaats-sparrendaal
buitenplaats-amerongen
logo-buitenplaatsamerongen-wit
logo-swijnenburg-footer
logo-swijnenburg-klein
logo-swijnenburg-menubalk
map-pin-grijs
map-pin
menu-mobiel
pijl-download
pijl-extern-grijs
pijl-extern
pijl-menu-desktop
pijltje-links
pijltje-rechts
quote
share-facebook
share-linkedin
share-twitter
social-facebook
social-instagram
social-linkedin
social-youtube
telefoon-menu
telefoon
ticket
buitenplaats-amerongen
logo-bentinck-footer
jre-logo