Bentinck's Thuisdiner

Thuis culinair genieten? Bestel Bentinck’s Thuisdiner en serveer in een handomdraai een heerlijk 3 of 4 gangen diner. De chef en zijn team bereiden de gerechten helemaal voor u voor. Maak er een klein feestje van en geniet samen van een diner voor twee of met het hele gezin.

Bentinck at Home

Iedere vrijdag, zaterdag en zondag is Bentinck’s Thuisdiner zowel af te halen bij ons restaurant in Amerongen als landelijk thuisbezorgd! Bestel uw thuismenu via Thuisuiteten.nl en onze chefs gaan voor u aan de slag!

Alleen maar genieten...

U ontvangt alle ingrediënten handig verpakt en u hoeft per gerecht slechts enkele minuten in de keuken te staan. We delen korte video's waarin chef-kok Frank Bakkenes uitleg geeft, zodat u in een handomdraai van onze heerlijke gerechten geniet.

Vragen?

Uw thuisdiner al besteld, maar heeft toch nog u een vraag of wilt u een wijziging doorgeven? Of wilt u een bestelling plaatsen, maar heeft u een allergie of een andere vraag? Neem gerust contact op met Thuisuiteten.nl via 030-2270639.

Download hier uw beschrijving van het thuismenu

Om uw diner tot in de puntjes voor te bereiden hebben de uitwerking van het menu met bijbehorende instructies alvast online gezet. Deze download u gemakkelijk en snel via onderstaande link.