Bentinck actueel

Bentinck denkt graag in mogelijkheden! Op deze pagina vind u alle actuele opties die Restaurant Bentinck te bieden heeft.

Bestel uw Bentinck's 3- of 4 gangen thuismenu, geniet op vrijdag, zaterdag én zondag (van 12.00 tot 18.00 uur) op ons prachtige terras met uitzicht op het kasteel of kom lekker wandelen rondom ons prachtige landgoed!

Wees welkom!

Bentinck's Thuismenu

Iedere vrijdag, zaterdag en zondag af te halen in zowel Amerongen (Restaurant Bentinck) of landelijk bezorgd!

Moederdagtip: High Tea

Zondag 8 mei is het weer zover; Moederdag! Verras jouw moeder thuis met een heerlijke high tea en leg haar in de watten.

Ons terras

We mogen weer! Vanaf deze week mogen de terrassen open. Wat een geweldig nieuws en wat heerlijk dat we weer mogen doen waar we goed in zijn. De opening van onze terras gaat er als volgt uitzien:

- Geopend vanaf 12:00-18:00 vanaf vrijdag t/m zondag
- Donderdagen gesloten
- Beperkte kaart met heerlijke gerechten

Gatehouse Burgers

Gatehouse Burgers is dé plek voor heerlijke burgers. In het weekend geniet je op het terras van het Poortgebouw, of via thuisbezorgd van de allerbeste burgers.

Vanaf nu hoef je voor de beste burgers de deur niet meer uit. Elk weekend tussen 16:30 en 20:00 bezorgen we bestellingen vanaf € 20,- in de plaatsen Amerongen, Overberg, Leersum en Elst.

Download hier uw beschrijving van het thuismenu

We wisselen elke 2 weken van menu. Om uw diner tot in de puntjes voor te bereiden hebben de uitwerking van het menu met bijbehorende instructies alvast online gezet. Deze download u gemakkelijk en snel via onderstaande link.